aAjankohtaistaoOhjelmistoeEsityskalenterihHinnat ja majoitusoOheistuotteettTeatterihHistoriakKahvioyYhteystiedotkKumppanitvVieraskirjalLehdistökuvat  

Risto Räppääjä ja Nuudelipää

Käsikirjoitus: Sinikka ja Tiina Nopola
Ohjaus: Jani Johansson
Skenografi: Tiina Hauta-aho

Törnävän kesäteatteri yhteistyöhön Teatteri Lapuan kanssa

Kotinäyttämöltään Törnävänsaaresta poisajettu Törnävän kesäteatteriyhdistys laittaa tulevaksi kesäksi hynttyyt yhteen Teatteri Lapuan kanssa. Neuvottelut Powerparkin kanssa jatkuvat kesän 2015 osalta. Tänä kesänä Kulttuurikeskus Vanhan paukun miljöössä Lapualla nähdään kaksi eri esitystä. Törnäväläiset tuovat mukanaan koko perheelle suunnatun esityksen ja lapualaiset valmistavat aikuiseen makuun sopivan revyyn.

Törnäväläisillä on yli 20 vuoden kokemus koko perheelle suunnatun teatterin tekemisestä. Yhdistyksessä toimii iso joukko teatterialan ammattilaisia, jotka tekevät kesäteatteria suurella sydämellä. Teatteri Lapualla taas on vahvat perinteet laadukkaan harrastajateatterin tekemisessä. Uudenlainen yhteistyö takaa sen, että Törnävän kesäteatterin arvostettu lastenteatteritoiminta jatkuu ja lapualaiset saavat tontilleen lisää vipinää.

Koko perheen esityksenä Lapualla nähdään Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjä ja Nuudelipää. ”Luvassa on mukaansatempaava ja värikäs musiikkinäytelmä”, toteaa näytelmän ohjaaja Jani Johansson. Johansson työskentelee näyttelijänä Seinäjoen kaupunginteatterissa ja hän ohjasi viime kesänä Törnävänsaaressa menestystä niittäneen farssin Älä pukeudu päivälliselle.

Esitys nähdään Vanhan Paukun pihaan nousevassa suuressa teltassa, jossa niin katsojat kuin esiintyjätkin ovat mahdolliselta kesäsateelta suojassa. Teltta saa tulevana kesänä lopullisen paikkansa, kun sille on raivattu tila Vanhan Paukun kulttuurikeskuksen parkkipaikan viereen. Näin koko parkkipaikka jää vapaaksi ja alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.

Lisätietoja:
Törnävän kesäteatteri,
tuottaja Anne Ylihärsilä, 044320 4284
[email protected]

Lippuvaraukset esityskalenterista
Lippujen hinnat myös hinnastossa

  050-5231340 / Sarianne Paasonen, tuottajawww-sovellus © 2008-2009 Filiart